20100518

aluminium / coffee / maya / wine

Jumaat depan dah nak pergi sambung belajar. adik aku relax ja. kitaorang yang naik risau sebab dia macam tak prepare for test arab semua tu.

aku tak tau kenapa tapi nanti aku ikut sekali abah hantar dia. macam bosan ja. i am hoping abah ada meet-up dengan kawan-kawan sekolah dia kat KL and aku boleh jalan-jalan sendiri. hahaha. ok rindu KL tak tipu sebab boleh jalan banyak tempat and banyak public transportation.

by the way, celebrate birthday adik aku yang ke18 + dia lulus driving test + dia nak pergi university dekat Aeon Tebrau City last Saturday. pastu something unfortunate happened (totally unrelated with the celebration or my family). aku macam stress gila so, pergi borong eye shadow and masks kat elianto. hahaha.

P15-05-10_23.12

tak suka pun elianto sebenarnya. i hate the concealer. it doesn’t work for me. i hate the eye shadows. but i bought it because it’s the cheapest i can find. kalau aku tak tension aku tak beli. nak hilangkan stress punya pasal aku beli all these stuff. other than books, beauty products ease my mind. that’s why if aku tension kat dalam shopping complex aku pergi bookstore or watson.

how about you? how do you cope with stress??

 

 

p/s: OMG ada jerawat kat pipi. kejadian yang sangat rare. harus direkodkan. (saja nak gebang sebab jarang ada jerawat. HAHA :P)

Post a Comment