20100519

aku psycho.

aku terasa lah. walaupun aku tak buat. aku terasa.

orang cakap “jangan sentap tak pasal-pasal” tapi… entah. terasa.

now aku yang kena blame.

*sigh*

aku yang kena label psycho pasal something yang aku tak buat.

double *sigh*

padahal aku tak mendorong siapa-siapa untuk mendelete siapa-siapa yang lain daripada friend list siapa-siapa tersebut.

sumpah demi ALLAH aku tak buat. aku marah adalah bila dia buat macam tu.

kan kecik hati delete-delete orang yang kita kenal and memang/pernah jadi kawan/contact.

kalau aku… aku kecik hati.

ni lah masalah dengan social networking ni.

salah satu reason relationship terganggu.

and sekarang ni dia hilang entah kemana.

esok aku pergi KL. hari ni aku demam. aku demam dua kali setahun and sangat teruk. kepala aku pening dan bertambah pening dengan isu ni.

F! :(

Post a Comment