20100419

un-broken strings <3

yesterday was super fun.
woke up early and dizzy. pergi cop bilik thanks to fatin kejutkan suruh ambil number giliran. the situation was soooooooo much better than last year’s. dah tak macam orang kebulur tunggu bantuan sukarelawan hantar makanan dah. tahniah tahniah. satu peningkatan yang sangat bagus :)

lepas tu ke SOGO. zOMG, tengah sale tapi macam kat sana memang sale all year round(??). nak beli flats lagi but the last time i went out already bought two pairs so, baik jangan.

but motif utama ke sana, red box-ing.

rasa macam baru keluar dari gua sebab baru tahu video clip ‘Mad’ kesinanmbungan video clip ‘Part of the List’ (Ne-Yo). next time make sure nyanyi ‘Part of the List’ before 'Mad’.


achievement: berjaya menyanyikan lagu Sampai Syurga dengan baik :D

after that, had an early dinner at Kyros Kebab. makan lamb kebab. lepas tu tiba-tiba macam susah nak bernafas sekejap. padan muka. tapi daging kambing sangat sedap, my favourite macam mana nak resist? :/

and last but not least…

DSC00837finally :’)
thank you ;)

p/s: i know it’s pretty late but am currently addicted to GLEE and GG, thanks to the 12 days gap between my last paper and my next paper.
Post a Comment