20100401

Push

where i am today – emotionally, not physically – reminds me of Grey’s Anatomy Season 6 Episode 17.

Mark Sloan a.k.a McSteamy dah break dengan Lexie Grey few episodes ago. Lexie Grey thought Sloan hasn’t got over her and continuously brags about how easy she got over him and tells people that Sloan needs to grow up and move on. tapi sebenarnya dia silap. the truth is, Sloan is planning a new stable life, possibly with Teddy. and bila dia tahu pasal Sloan-Teddy, dia sedih sangat-sangat, pergi toilet, menangis.

reaksi tipikal orang-orang yang tak dapat terima kenyataan yang diaorang punya ex dah moved on.

ok. aku Lexie minus the blond hair, photographic memory and good looks.

ok. my ex tak adalah move on sangat pun but secretly, dia dah delete aku dari Facebook and add aku balik and logged in into my account and approve diri sendiri as friend. tak faham motif dia apa. tapi maybe dia lupa kalau orang add kat Facebook nanti dapat email and ada notification kat profile if kita approve. actually, aku perasan benda ni pun sebab ada junior aku like notification tu so, it’s a mere coincidence. i thought it was a glitch or something tapi bila check email memang ada pun. so… so…

ok. down.

ok. rasa nak nangis sekarang.

ok. bye.

ok. chop. esok pukul 9AM akan bertolak ke Kulim, Kedah untuk Kursus Rekreasi dan Kem Jati Diri. ada J-Robik setiap pagi, abseiling, flying-fox, nightwalk, ceramah (bosan i know), merentas halangan (wtf?), etc. hari Ahad pukul 11PM, insyaAllah akan selamat sampai kat UKM semula.

ok. sila rindu and take care.

Post a Comment