20100426

Painting is so poetic, while sculpture is more logical and scientific – Damien Hirst

there’s always a first time for everything. sabtu lepas banyak betul ‘first time’.

first time pergi architecture exhibition. first time jejak kaki ke UTM, KL.

CIMG2352

and then… first time masuk Galeri Seni PETRONAS kat KLCC. ingat kena bayar ke apa kan. gila batak kan. hahaha. masuk pun teragak-agak sebab kena panggil dengan receptionist. ingatkan nak apa rupanya suruh register ja. heks. malu i.

masa tu ada Sony World Photography Awards Global Tour 2009/2010 and…

DSC00880

sangat best Sony Photography Award tu. pergilah tengok. pergilah. pergilah. if you love arts & photography, you’ll love it. ada lah curi-curi ambil gambar sikit…

DSC00867

gambar atas ni menang category advertorial. kalau tengok betul-betul ada surfer kat atas tu and ada ‘Bob Marleys’ kat dalam laut. cara kan gambar ni. and photographer gambar ni memang specialised in gambar-gambar surfing. hebat. hebat.

expressing the mundane tu pun best.

 DSC00874DSC00875DSC00876
Zulkifli Yusoff
Hikayat Malim Dewa - “Itulah Tandanya Hari Nak Siang”
2003

i have decided to stop blogging about my relationship because it seems too messy now *hate* thank you.

Post a Comment