20100413

Kami Prihatin

baru lepas tengok video clip Harapan Tanpa Suara thanks to ira yang letak link kat group Batch 24 FUU UKM.

sangat sedih.

actually aku tak tau pun video tu pasal pembuangan bayi punya kes so mula-mula macam teruja lah sebab Lah V.E. tiba-tiba nyanyi kan suara dah lah sedap sangat-sangat woot! ok tiba-tiba keluar gambar-gambar baby kena hurung semut berdarah-darah dengan tali pusat semua tu dikelilingi sampah T_T

teringat gambar ni :
lololoyes. itu hasan presiden PERUNDANG 2010/2011 punya nama.

pandai buat, pandai-pandai simpan, jaga, didik dengan penuh kasih sayang.

esok IFL jangan lupa bawa kalkulator kawan-kawan. and make sure it works. aku baru lepas check. nasib baik masih boleh on. ngeh.
Post a Comment