20100416

hampa:gas

1. tak dapat keluar esok dengan BFF pasal dia dah ada prior engagement with someone else. maknanya esok kemurungan dalam bilik :(

2. perut meragam masa exam. macam ada makhluk tengah main masak-masak dalam perut.

3. masa exam asyik fikir pasal #1 tak ada mood nak jawab

4. tengah-tengah exam confused nota yang dihafal tu pasal Bill of Exchange ke Bill of Lading ke Letter of Credit ke… macam mana nak jawab?

5. lupa bawa duit pergi exam so tak singgah cafe beli dinner. lapar.

6. esok mesti kebulur sebab kat cafe bukan ada food sangat pun and mesti malas nak turun. pasal tu plan nak keluar tapi rujuk #1

 

this weekend’s mission:

- potong rambut after almost a year tak potong. har har har. * ni semua effect baca hadith yang cakap tak boleh sanggul tinggi tu [read here]. simpan rambut semata-mata benda tu kot. i down! tapi maybe tak dapat settle mission ni this week sebab #1.

- cop bilik dengan selamat *ala-ala mangsa gempa bumi ja masa cop bilik last year. hopefully this year’s system better than last year’s.

- red box-ing. *masih mencari lagu-lagu untuk dinyanyikan. save time tak payah terhegeh-hegeh nak memikir kat sana nanti. suggestions please…

Post a Comment