20100422

A Billion watts

been planning to hang out with friends during no-exam week. finally, got a chance to do it yesterday. yeay!

it started off with “naima dah 10.30AM!!” wake-up alert from my room mate a.k.a ex-school mate, nanie. dia sudah siap mandi mau make-up buat rambut semua maa. i baru bangun tidur lepak-lepak pilih nak pakai baju apa -_-

destination: Berjaya Times Square

DSC00833makan time

tiba-tiba si ofee rasa nak tengok movie so we watched When in Rome. i would say, kalau tengok kat skrin 14” pun dah cukup puas hati.

and then jalan-jalan terjumpa this one shop selling things in packets. 5 RM10. 3 RM10. 1 box RM10. ingatkan apa benda lah yang murah bebenar ni. bila tanya sales girl rupanya masks. so i bought semua-semua. shared some with ofee. ada one mask ni kalau pakai guarantee putih cepat. we’ll see. and ada one mask tinggal one packet ja tapi dia punya essence ada letak sake. sales girl tu agak memaksa jugalah suruh kitaorang buy that one sebab tu yang paling laris means mesti baik punyaa. persoalannya, boleh ke kalau letak sake kat muka? *answers please.

our plan took an unexpected turn yesterday and, fortunately, it was a good one. boyfriend nanie picked us up and bawa pergi jalan-jalan to i-City. secara tiba-tiba sangat tidak dirancang rasa macam nak sujud syukur :D

CIMG2239CIMG2326CIMG2277CIMG2274

thanks nanie and fendi. thanks ofee. boleh study tort dengan tenang sekarang :)

Post a Comment