20100418

‘Benar Salahku – Nitrus’ anyone?

sedang mencari Benar Salahku – Nitrus. siapa ada album dia (or mp3 dia). or tau macam mana nak dapatkan mp3 dia. help! kalau ada lirik pun bagus nak baca sebab dengar cerita lagu ni best tapi tak pernah dengar padahal lagu ni dah lama. aku rasa macam kena tinggal train sebab baru tahu.

suka ini lagu, Cinta – Nitrus

tapi cinta ini lagu, Resah – Nitrus

 

damn. tadi aku keluar and lupa lagi nak beli Adrenalin *sigh*

Post a Comment