20100330

mencari inspirasi

hidup lately sangat bosan. sangat colourless. sangat dull. macam tak ada tenaga. sentiasa mengantuk walaupun tidur awal. sorry kepada semua yang terkesan.

janji pada diri sendiri tinggal janji. biar baju bagai membiak dalam bilik dah tak cukup tempat nak simpan, tiap kali jalan ada saja yang menarik perhatian. last weekend, beli cream lace skirt dengan short sleeved cardigan yang tak sure bila akan pakai and two pairs of primo flats. best kan duit mengalir macam air.





enough with the sad stuff. highlight of my weekend was food! hari jumaat ke Sambutan Maulidurrasul Persatuan Anak Johor Selangor (kot) under PERMAJ dan dihidangkan dengan nasi beriyani gam. mak aih sedap sangat! esoknya ke Mid Valley Ca belanja Honey Lemon Chicken Chop. zOMG sedap gila *drools*
and and… sekarang sedang seram memikirkan Program Jati Diri PERMAJ kat Kulim, Kedah. what was i thinking? kononnya nak experience something different tapi actually tak minat kot benda-benda alah ni. i hope Aren will be there sebab serius scary kalau kena golek-golek dalam selut berenang dalam air lumpur… euw gross gila. minta-minta dijauhkan.

i need an inspiration. kalau perlu, inspirations. untuk study. untuk betul-betul happy seadanya. macam cerita The Pearl, puas hati dengan makan corn bread setiap hari. i wish i could be like that.
Post a Comment