20100321

Majlis Makan Malam Fakulti Undang-Undang UKM 2009/2010

nn

rasa macam bias pula if cakap dinner yang batch sendiri organise best. so, apa yang saya boleh katakan, walaupun masa sampai bilik rasa macam semua tulang dah rapuh and segala sendi dah sengal (berdiri dua jam jaga VIP ok!), serius enjoy. serius lega gila lepas dinner settle. serius!

one thing yang undeniable… the food was great. sedap macam harga RM75 lah senang kata. OMG masih terbayang food tersebut. sedap!! ikan tempura lagi. KARI KAMBING FAVOURITE lagi!!!! berbaloi berbaloi tak sia-sia duit aku.

hall memang decorate dengan white rose. guests pun dapat white rose. so sweet :))) suka tengok semua ada rose kat baju or tangan. macam wedding pun ada setup hall malam tu (teringat comment Miasuraya :P).

tapi aku tak dapat pun sebab tak sempat nak pergi ambil kat registration counter. habis make-up terus ke lobby tunggu perasmi, Yang Arif Dato’ Haji Hashim bin Dato’ Haji Yusoff. gila berdebar OK first time jadi usher and then macam blur-blur ja takut salah cara kena marah dengan orang-orang atasan mampos. tapi Alhamdulillah, all went well :D

performance-wise, nyanyi best. menari best. Bad Romance best! BAU terbaik! :DD

congratulations to dinner committee. you made it happen despite all the obstacles! and thanks a lot to everyone yang attend dinner this year.

aku betul-betul berharap aku tak akan terpaksa skip dinner sampai final year. betul-betul berharap. dan betul-betul berharap makanan time dinner akan datang sedap macam dinner this year or if possible, better. hehe. yang penting FOOD!! food tak sedap membazir ja bayar mahal-mahal.

24856_377885534451_729479451_3463815_3517220_nVIPs and stage ushers :) credit to: ofee
me wearing vintage dress from Amcorp Mall, thrifted skirt from Bless Shop, shawl from art start with scarf, boots from SOGO, accessories from FOS and Pink Evil’s Fashion Supermarket

12317_1105144446963_1777337377_202679_654437_n
enjoying BAU’s performance with jaja and yaya. credit to aliff rani

tengok gambar-gambar yang selambak kat Facebook terus terasa terharu. terasa sayang kawan-kawan. terasa sedih sebab tinggal lagi dua tahun. masa berlalu begitu pantas ok. sob sob.

yang penting selesai sudah dinner. sekarang time for PBL PBL PBL PBL. *sigh* penat wooooooooo! kena hafal 10 kes lagi. aku baru baca 1. baru baca. belum hafal.

kalau nak cerita best and more pictures pasal dinner tunggu ira update blog.

ok bye. nak sambung tengok Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant.

 

p/s: finally jumpa how to permanently delete your Facebook account. tiba-tiba rasa gatal tangan sangat-sangat.

Post a Comment