20100311

Movies & Series Marathon

1. Hotel Mania best. poyo sikit. tapi aku suka. tapi aku malas nak pergi tengok TV. so aku tengok 1st episode ja. Dafi punya nama watak Girang and dia kata teddy bear ganas sebab beruang bunuh orang dalam hutan. kelakar!

2. Grey’s Anatomy S06E15 best. it’s lecture day people. and yang bagi lecture Miranda Bailey, Torres and Richard. haruslah Richard punya lecture paling mendapat tepukan. cerita pasal permulaan dia as intern with Meredith’s mom and how they treat an AIDS patient. masa tu tahun 1982 dan AIDS dikenali sebagai GRID which is Gay-related Immune Defiency.

3. Up in the Air (lakonan George Clooney; from the director of Juno) best. was planning to watch Alice in Wonderland 3D tapi dah full and malas nak tunggu petang and dengar cerita, tak best mana pun. thanks to cukue yang twitt something about Up in the Air. kalau tak jenuh juga nak buat pilihan on the spot nak tengok cerita apa.****

4. The Invention of Lying bodoh. jangan tengok. British comedy. tapi bodoh. Hot Fuzz juga terbaik. *

5. Cloudy with a Chance of Meatballs, best. tapi aku lagi suka UP! ***

6. Julie and Julia sangat best! pasal blogging. pasal food. serious meleleh air liur tengok french cuisine depan mata. if only i know how to cook. ouh berangan. sekarang nak beli buku dia pula. ****

7. Cougar Town S01E01-15. same ol’ same ol’. tapi tak pernah penat tengok :D

8. Ghosts of Girlfriends Past ok ok lah. Jennifer Garner cute as always. tapi aku tak suka Matthew McConaughey.

9. dalam proses download semua episode from season 1 to 4 Brothers and Sisters. uisy. rindu nak tengok ok.

10. sedang mencari The O.C.

11. A Serious Man. dark comedy. best. tapi kecewa cerita tu ending dia macam tu ja. adakah anak lelaki yang baru bar mitzvah tu akan mati sebab tornado? TAK TAHU!! damn. benci benci. **
Post a Comment