20100315

Kolej Keris Mas’s Retro Night

tak payah susah payah cari baju. berlambak sudah. cost dinner RM28. sebab beli gelang. haha. banyak gila gelang beli awal sem hari tu. padan muka sekarang tak ada duit.

weekend satu sen pun tak spend. hebat tak hebat makan maggi and biskut kering perisa keju dengan milo jah. pasal tu pergi dinner. berjimat punya pasal. terasa bagai haji bakhil sekejap. dah tahap kronik sampai nak makan pun berkira. nasib lah kurang dua bulan saja kat sini. minta-minta cukup duit sampai habis sem.

overall dinner KKM sangat enjoyable. opening sedikit tak senonoh, sedikit… motif?. tarian not bad. food not bad cuma kurang dari segi kuantiti sahaja. nasi hujan panas dia memang sedap ok! gimik best tapi macam tergantung. Mospeada terbaik. yang nyanyi lagu L.O.V.E was trying too hard to be like Jaclyn Victor. yang nyanyi lagu How Deep Is Your Love pitching lari, aku cuma boleh tolong gelak ja ha ha ha. lepas tu… aku balik. by the way, MC sangat best!

mari jamu mata sebentar ok. tak bergambar sakan pun sebab tak ada camera. berangan dalam bilik ja lebih. by the way, black patent pumps kesayangan dah tercalar :’(

DSC00704

Picture0048Picture0024

mary-norton-chiffon-rose-clutch-1jpg
motif? i still can’t get over pastels :/

nampak banner yang kat atas tu bawah nama blog tu? tu sempena dinner fac. macam semangat sangat ke? buat benda tu sangat mudah. 5 minit siap. kalau lah submission PBL IFL semudah tu. kalaulah… damn, down! (inside joke yang empat orang ja faham)

Post a Comment