20100310

JB029050 - SPM 2005

siapa pernah tengok cerita Thailand - mae ai sa ern kat TV3, tahun 2005? kegemaran aku suatu masa dahulu.

episod last sangat haru. main character dia buat tarian pedang as penghormatan kat mendiang bapa dia. background song masa scene tu lagu tema cerita tu. dia siap bagi lirik sekali kat subtitle. boleh tak sedih gila tahap nangis sedu sedan sebab at the end of her performance dia bunuh diri pakai pedang yang dia guna masa menari tu. depan suami and anak dia. dia rasa bersalah sebab lepas famous jadi artis dia tak mengaku dia asal dari keluarga miskin. bapa dia buta. tu yang tak tahu anak dia artis. masalahnya, bapa dah mati baru nak menyesal T_T

aku Google tak ada pun info pasal cerita ni. argh! tension.

oh.

aku pernah tengok cerita ni one episode dekat rumah cikgu aku masa pergi beraya dalam uniform sekolah lepas paper SPM - KIMIA esoknya BIOLOGI. masa tengah-tengah syok tengok tiba-tiba warden call rumah cikgu aku tu semua dah terkedu and buat bunya *gasp* dengan sangat kuat sampai warden on the other end of the line dengar. dah cuak sebab tak bagitau dia kitaorang nak pergi beraya. mesti dia pelik sebab hostel kosong. selamat tak kena marah. ha ha ha ha.

|
|
|
teringat time dapat result aku terlompat dari kerusi. happy.

dah 4++ years benda tu. esok result SPM 2009 keluar. hopefully adik aku OK.

Post a Comment