20100301

i put on my make up and pray for a miracle

“naima macam Superman.”

kata encik khairi merujuk kepada cardigan aku yang terbang ditiup angin ala-ala cape lelaki berseluar dalam merah tersebut.

tapi aku tak boleh terbang. tak ada superpower. tak allergic dekat batu hijau…

fikirku dalam hati.

(jadahnya nak buat ayat macam ni?)

aku sakit dada. tidur dengan sakit dada. bangun dengan sakit dada.

jantung berdegup laju dan kuat macam tengah bertumbuk dengan tulang rusuk. meronta-ronta nak keluar. kalau boleh belah dada guna pisau and then rentap keluar aku buat. bagi dia bebas dia nak pergi mana pun.

aku cakap kat dia,

“STOP! stop beating ‘cause you’re hurting me! at least slow down. chill.”

aku tengah feeling suicidal ke sekarang ni? aku pun confuse. ha ha ha ha. bosan.

rasa nak mengamuk ja kat jantung aku yang satu ni. degil tak faham bahasa. SAKIT BODOH!

dahlah tak ada air. panas. F!

*

I’d Lie – Taylor Swift

Post a Comment