20100220

UPDATE

update on i don’t own;
sekarang dah ada sikat and sikat rambut 2, 3 kali seminggu ok.
and ada shades buat berangan mengada nak habiskan duit ja. no way lah aku nak pakai inside komuter or shoppling complex. kau fikir kau artis? haha. 

tinggal Valentine’s Day and It’s Complicated. the list goes on sebenarnya cause ada nampak poster movie yang ada Drew Barrymore tu macam best nak pergi tengok juga. NINE dah siap download ngeehee tunggulah nanti tengah busy-busy tu mesti mood nak tengok movie dalam laptop membuak-buak. haha

update on ADDICTION;
starting 2010 been controlling caffeine consummation specifically, Coke. sebulan 2 kali sahaja limit.
tiba-tiba addicted balik to online-shopping sebab the deals are too sweet to ignore ok especially those saree shawls and vintage dresses.

so, untuk kesedaran di masa hadapan; mari kita listkan vintage dresses yang bersepah dalam almari kat rumah, kat kolej, yang kat dalam plastik tepi meja study and yang on the way. <3 tu maksudnya favourite aku. hehe
  1. antique purple <3

    5-THINGS-vintage-dresses

     

    tiga kali guna kot.

  2. checkered baby blue – gift from ca

    5-THINGS-vintage-dresses

     

    mungkin <lima kali

  3. blue/red flowers –



    mungkin <lima kali.

  4. multicoloured stripes

    5-THINGS-vintage-dresses



    sekali guna.

  5. green paisley <3

    5-THINGS-vintage-dresses

    5-THINGS-vintage-dresses

    sekali guna

  6. pinafore english roses

    5-THINGS-vintage-dresses

  7. from like seriously – birthday gift from ca <3

    5-THINGS-vintage-dresses

  8. pink cheongsam – ca paid for this

    5-THINGS-vintage-dresses

  9. black suede

    5-THINGS-vintage-dresses

  10. mustard yellow maxi

  11. flowy short dress with purple flowers

  12. python skin red/black <3

  13. soft pink with white polkadots <3

  14. black, laced on the chest – will be wearing it for faculty’s dinner party <3

  15. silver with black polkadots – will be wearing it on Majlis Makan Amal KKM (retro themed)

  16. lacey pink/peach – on the way <3

    5-THINGS-vintage-dresses
ada 10 lagi dress tak guna -_-

-

it’s Saturday. esok balik UKM dah. ei. bosan.
Post a Comment