20100122

Jadual saya untuk tatapan semua


21012010 Pencalonan Pilihanraya PERUNDANG 2010/2011
banyak betul benda kelakar and best tadi. tapi memang fun lah. suka suka suka duduk depan Dewan Kuliah tengok gelagat semua orang. view dia menyeluruh. and paling suka melayan kerenah budak-budak yang kena bergambar untuk kertas calon. kauorang fikir kauorang Nurul Izzah nak snap ratus-ratus gambar for kempen pilihanraya?

22012010 Teater Mak Yong Anak Raja Dua Serupa
thanks to ofee yang ajak aku tengok benda ni. dia sekali harung dengan budak-budak bangsawan kat UKM which is kursus ko-k enam unit kalau tak silap. tak sabar. sangat jakun sebab tak pernah pergi Istana Budaya.
23012010 Debat Piala Ketua Hakim Negara
diwajibkan kepada semua pelajar tahun 1, 2, 3, dan 4 FUU, UKM. hopefully tak bosan lah. huhu.
24012010 Larian 1Malaysia
wajib for semua yang ambil ko-k Pengurusan Persatuan II. some colleges wajibkan first year sekali. dengar cerita kena pakai baju kolej yang besar gedabak tu. dengar cerita juga baju kolej aku yang size S tu adik lelaki aku size L muat.
29012010 Ceramah dan Bengkel Muamalat | Malam Mesra Anak Johor Bersama Menteri Besar Johor
ceramah dan bengkel kalau tak pergi kena buat assignment 1000 patah perkataan. in other words, kalau tak nak terseksa better pergi.

bayar RM5.00 sahaja to attend this event. dinner lah kiranya. budak-budak universiti lain pun ada join. aren aktif persatuan for mahasiswa/i Johor kat sana so, i’m hoping she’ll be there. rindu sangat-sangat kat dia ;(
30012010 Ceramah dan Bengkel Muamalat
as explained above. 9.00AM to 5.00PM kot! matilah.

-
this semester tak pernah lagi voluntarily prepare for tutorials and classes. i feel so lame sebab orang lain semua dah bulk up to make sure result diaorang improve tapi aku still malas. apa nak jadi? damn. damn. damn. terlalu layankan hati punya pasal lah ni  0_o
Post a Comment