20100111

like the jungle we run the block


10012010. 14 orang. last minute-planned trip to Sungai Congkak. bihun goreng, nugget, fries. sarsi. ujian pendengaran. game ke bulan. we had joy we had fun we had seasons in the sun. thank you all.

AJL 24?

1. love the joke about adam/adam/ally
2. sayu gila dengar lagu Pergi sebab ada gambar Yasmin Ahmad. tsk. tsk.
3. love Hujan’s performance. Aku Scandal terbaik!
4. benci rambut Tomok
5. sedapnya la hai suara Black. hehe
6. Stacy memang perform macam konsert sendiri.
7. kalau tak potong rambut (masa mula-mula masuk AF dulu) memang Akim tak akan handsome sampai bila-bila.
8. Yuna. nothing less than beautiful!
9. sweet sangat-sangat lagu Kau dan Aku.
10. sedih weyh tengok Faizal Tahir. struggle!
11. sumpah meremang dengar Fantasia Bulan Madu. tapi sangat anti klimaks. huhu
12. kalau Faizal Tahir sihat dia ada peluang rasanya nak dapat number 1.
13. tak kisah pun Yuna menang. ha ha ha.
14. agak terkilan Hujan tak dapat apa-apa.
15. sekarang siapa-siapa nak masuk pertandingan memang kena apply konsep 1Malaysia. kalau tak, out!
sekadar opinion aku sepanjang berlangsungnya AJL 24.
Post a Comment