20091121

semalam malam-malam semua jadi gelap.

amor015

amor009

amor014

last night keluar makan tapi madihah tak ikut sebab lately dia asyik tidur awal ja. and then balik rumah. and then mengamuk. and then phone yang dah berikat getah jadi mangsa. and then skrin dia blackout. macam haram gila. sometimes boleh tekan keypad kadang-kadang tak boleh. kalau nak dial number phone rasa macam orang buta. aku tak tau phone tu unlock ke tak. nasib baik aku tak setting PIN code or security code or whatever code lah yang boleh letak kat phone. kalau tak memang aku dah bungkus ja phone tu masuk dalam kotak balik ala-ala kebumikan. satu ja masalah besar. kalau kantoi kat parents aku memang lah jenuh nak menjawabnya. this is not the first time phone tu rosak. last semester break baling sampai tak dapat line. lagi haram tak boleh guna. aku macam… tak tau nak buat apa. so, aku salahkan orang yang sakitkan hati aku. don’t blame me! blame whoever invented PMS. and by the way, gambar-gambar kat atas ni semuanya diambil dari phone yang sekarang buta tu.

Post a Comment