20091126

selamat hari raya aidil adha.

hand phone aku yang tak ada warna tak ada 3G tak boleh MMS tak ada mp3 tak boleh online tu juga yang elok. tapi dah bagi ma guna. sekarang ni aku dah macam tak ada hand phone dah.

phone 1: boleh guna untuk answer call sahaja. nak call boleh tapi leceh sikit sebab tak nampak screen so tak tahu keypad dah unlock ke belum. tak tahu dial number ada salah ke tidak dll. sangat memerlukan tahap kesabaran yang tinggi, which i don’t have.

phone 2: charger dia rosak. dan selalunya tak ada reception. tapi masalahnya sekarang battery sudah flat. maka, tak function dah. kenapa tak beli charger RM10 ja??? sebab… benci lah keluarkan duit untuk benda-benda ni!

kejap lagi nak balik kampung sampai hari sabtu. selamat hari raya. BYE!

Post a Comment