20091118

everyone connects





dalam banyak-banyak versi (nyanyian), aku paling suka sekali yang Bunkface dan Shila punya versi. Tomok ok. tapi aku benci rambut dia. Mila nyanyi mengada-ngada. tapi ni pendapat dan persepsi dan ikut rasa aku ja ok. siapa peminat Tomok dan Mila sila jangan emo.

by the way, abah dah subscribe channel yang ada kartun. maka hari ini esok dan seterusnya amat sukarlah nak tengok cerita selain kartun. sangat siot. sangat tak suka. sangat. sangat. sangat. tapi aku suka tengok kartun. tapi tak adalah selama-lamanya nak tengok kartun. tapi. tapi. saja nak dengki kat adik-adik :p
hmmm. dah nak cuti sekolah ni. aku harap najmi pergi taska sebab kalau dia stay kat rumah susah aku nak keluar.
Post a Comment