20090823

dan pemenangnya adalah…

mode: jakun

semalam pergi tengok I Love You Beth Cooper. cerita tu sangat lah kelakar dan sangat lah obscene. dinasihatkan jangan tengok masa puasa.

kesahnya nak pergi Mines sebab dekat dan tambang murah sikit. tapi kat Mines tak tayang cerita tu :( terpaksa pergi Mid Valley. Mid lagi. pergi semata-mata nak tengok movie and makan.

masuk-masuk terus beli magazine. berdebar-debar ni. nak ambil dari rak pun baca bismillah dulu. nak bayar pun baca bismillah. huhu. mula-mula nak bukak bila dah sampai UKM. tapi tak boleh tahan. tengah-tengah jalan baca bismillah, keluarkan magazine dari plastik, buka page belakang-belakang…

and voila!!
CLEO September issue REVLON contest winner

CLEO September issue REVLON contest winner
 nampak tak nama aku? nampak tak? nampak tak? nampak tak? :DDDDDD



ALHAMDULILLAH!! :DD time tu lah tak sabar gila babi nak tengok balik magazine July nak tahu dapat hadiah apa.
CLEO September issue REVLON contest winner
OMG OMG OMG OMG OMG OMG!!! :D

dengan ini, secara rasminya saya mengiktiraf majalah CLEO sebagai majalah kegemaran saya (haruslah over, before this selalu menang buku dari majalah adik ja).

ha ha ha.

p/s: adik-adik dah makin sihat. abah pula yang sakit. minggu depan balik JB after almost 2 months tak balik. heeee. bestnyaaa. tak sabar nak pakai mask pergi bazar ramadan :)
Post a Comment