20090726

aku tak pasti tempat lain tapi Bangi dan JB hujan pagi tadi.

1. tak sangka sekarang dah kena sebut arwah Yasmin Ahmad. Al-fatihah.

2. Nadhirah took the quiz What Is Your Fashion Personality? and the result is Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana. You just ooze sexuality and sin. You like to be the controlling one in a relationship, however it's even better if he controls you as well. A rocker-chick, your style is very hardcore. You live to party and try to get in as much trouble as possible in the process.

3. Q: would you be friends with your mom/dad on Facebook?

20090721

Kacip - Pipiyapong



dalam masa 1 jam tidak berturut-turut aku habiskan baca Kacip. dia punya best tu macam nak hantar pergi fotostat. macam ja lah. karang aku buat betul-betul menangis tuan punya buku. aku cadangkan pakcik Denning dan konco-konco beliau menulis judgement semacam buku yang aku baru lepas khatam tu. baru lah timbul rasa keseronokan yang amat sangat tatkala membaca kes.

thanks kepada ira ‘nama-separa-sama’ nadhirah sebab dengan murah hati bagi aku pinjam buku tu. siap offer buku lain lagi. dah macam library bergerak dah.  ni lah baru dikatakan perempuan berhati mulia.

~

abah datang tadi. tak sempat nak berbual pun. rasa macam angin sepoi-sepoi bahasa ja. sampai bilik aku cuba try test baju yang aku kirim dari almari rumah dan pejabat pos Taman Daya. ada satu baju tu tak muat. orang yang jual baju ni fikir aku kanak-kanak kecil belum baligh ke? yang aku pelik, kalau size yang semacam aku ni pun tak muat, siapa ja yang muat? lepas tu aku rasa kosong sebab macam sekejap gila aku jumpa abah. makin rindu adalah.

20090710

show me the money.

bangun pagi dikejutkan dengan korus deeper conversationYuna.

tengahari check Twitter
cikbeddy: benar kawan-kawan, JPA dah masuk
menjerit kegembiraan. call ofee
ofee: aku dah tahu. nak call tapi ingatkan kau belum bangun
lunch dengan ina. member SUKSIS ina cakap masuk 4k ja.
BIMB (tolak baki lepas): 4*** –.–
balik bilik
nanie: ok lah tu. PTPTN tolak yuran dapat 2k ja
ym
ayong: bersyukur ja lah. aku tak dapat biasiswa KPTM
beddy: diaorang cakap maybe dah tolak yuran
zahidah: dah check e-warga. tak tolak yuran pun
beddy: belum update kot